Нещодавно анонсований смартфон Xiaomi Mi 10 значно подешевшав

Зовсім нещодавно, в лютому цього року техногігант Xiaomi представив серію нових флагманів Xiaomi Mi 10, ця лінійка стала лідером продажів на рідному ринку, так само новинку успішно купують і на міжнародному ринках.

Нещодавно анонсований смартфон Xiaomi Mi 10 значно подешевшав

Тепер же стало відомо, що бренд Xiaomi готує масштабний розпродаж, в ході якого пристрої з даної серії будуть продаватись за значно нижчою вартістю. За Xiaomi Mi 10 у версії з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ внутрішньої пам’яті попросять менше 530 доларів ( 14 229 гривень за поточним курсом), що робить цю пропозицію неймовірно вигідною і приємною. Знижка почне діяти з 1 червня. Нагадаємо, на старту продажів новинка вартувала 575 доларів, тобто менш ніж за пів року пристрій подешевшав на 45 доларів.

Варто відзначити, в нашій країні Xiaomi Mi 10 у версії з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ незалежної пам’яті продають за ціною 21 999 гривень.

Нещодавно анонсований смартфон Xiaomi Mi 10 значно подешевшав

Нижче нагадаємо технічне оснащення пристрою:

Xiaomi Mi 10 оснащений Snapdragon 865 з підтримкою 5G, в парі з яким працюють 8 ГБ оперативної пам’яті. Mi 10 став першим флагманом компанії Xiaomi з камерою 108 МП і екраном з частотою оновлення 90 Гц (тип матриці – AMOLED). Смартфон також оснащений стереодинаміками і модулем NFC для безконтактних платежів. За автономність відповідає акумулятор об’ємом 4780 мАг, яка підтримує провідну швидку зарядку 30 Вт + бездротову швидку зарядку 30 Вт + бездротову зарядку 10 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.