Huawei Mate 40 отримає найпотужніший процесор у світі

Як нам стало відомо від мережевого інформатора, який представляє із себе надійне джерело, така новинка, як Huawei Mate 40, вразила всіх, тому що вона виявиться на голову вище всіх конкурентів.

Повідомляється, що даний флагман, буде оснащений за останнім словом техніки, виявиться побудований на базі восьмиядерного процесора Kirin 1000, який володіє не тільки вкрай великий продуктивністю, найбільшою серед всіх ARM-процесорів для мобільних пристроїв, але ще і вкрай низьким споживанням енергії і зовсім невеликою тепловіддачею.

Всього цього вдалося досягти завдяки тому, що він побудований на базі 5-нм техпроцесу, тобто самого нового з усіх сучасних. Перейти на такій компанії Qualcomm і Samsung збираються лише в наступному році.

Виходить, що Huawei Mate 40 виявиться на цілу голову вище всіх своїх конкурентів, так як він може працювати швидше і довше, а нагріватися при цьому навпаки буде сильніше. 

За виробництво чіпа Kirin 1000 в відповіді виявиться мережу заводів TSMC, причому вона, навіть не дивлячись на введені американські санкції, збирається якимись обхідними шляхами продовжувати співпрацю з даним брендом, випускаючи його фірмові процесори, оснащені за останнім словом техніки. 

Першим смартфоном на базі такого вкрай потужного і сучасного процесора виявиться флагман Mate 40, вихід якого очікується восени 2020 року. Він отримає підтримку мереж 5G зі швидкістю на рівні 7 Гбіт / с, а також сумісність з реверсивної бездротовою зарядкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.