Xiaomi завершить виробництво 4G смартфонів до кінця 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом Xiaomi та суббренд Redmi зосередились на виробництві смартфонів, які підтримують 5G. Компанія планує завершити виробництво 4G смартфонів до кінця 2020 року. Про це заявив засновник та генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь в інтерв’ю з агентством “Синьхуа”.

За словами мільярдера, 5G повністю налаштований на революції в даній сфері за допомогою таких додатків, як відеоконференції в 4K/8K якості, ігри в хмарному сховищі (потокова передача ігор) та автопілоті. Саме тому компанія вирішила зосередитись на виробництві смартфонів, які підтримують 5G.

Відповідно до інтерв’ю, Xiaomi здійснила поставку більшої частини 4G гаджетів та перейшла на 5G. Тим не менш, таке рішення стосується ринків та країн, які вже готові до повноцінного використання 5G зв’язку. Також є надія, що компанія продовжить реалізацію 4G гаджетів для таких країн, як Україна, Росія та СНД, де терміни появи зв’язку наступного покоління залишаються під питанням. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім 5G, корпорація буде більше приділяти уваги іншим мобільним пристроям та AIoT (поєднання штучного інтелекту та інтернет речей). Також Xiaomi вже розпочала дослідження в області технології 6G та супутникового інтернету. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.