Відомі блогери викрили брехню про золотий iPhone від Роберто Ескобара

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні був представлений золотий iPhone 11 Pro  за $ 499 від Роберто Ескобара, брата знаменитого наркобарона Пабло Ескобара. З огляду на історію з попереднім подібним апаратом , багато хто з недовірою поставилися до анонсу. Популярні техноблогери вже отримали смартфон в своє розпорядження і зробили важливе оголошення.

Новий Escobar Gold 11 Pro був розісланий відомим блогерам і медійним особистостям, щоб ті прорекламували пристрій. У число щасливчиків потрапили Арун Маін з YouTube-каналу Mrwhosetheboss і Маркус Браунлі з каналу MKBHD. Обидва блогера в деталях вивчили пристрій та підтвердили, що це дійсно робочий iPhone 11 Pro в модифікованому корпусі. Однак є кілька нюансів. 

У презентабельній упаковці крім самого смартфона знаходяться всі стандартні аксесуари від iPhone 11 Pro і набір документації. Одна з паперів свідчить, що це відновлений апарат, який був відремонтований після поломки. У спеціальній таблиці навіть вказано, які саме роботи були виконані. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сам же смартфон викликає ряд питань. Точніше його виконання. Золотий корпус дуже легко дряпається, особливо в області камери. Крім того, все виконано досить неакуратно, а Аруна Маін і зовсім зумів руками зірвати і зламати задню кришку.

Обидва блогера настійно порекомендували утриматися від покупки Escobar Gold 11 Pro, так як в реальності це черговий обман. Як і було з Escobar Fold 1, ніхто зі звичайних покупців після перерахування грошей нічого не отримає. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.