Складено Топ-10 найшвидших Android-смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Десять найшвидших смартфонів, які працюють на Android вдалося назвати фахівцям. Тестували вони гаджети в бенчмарку AnTuTu.

Реклама

На просторах інтернету з’явилися результати випробувань популярних і затребуваних серед користувачів флагманських смартфонів на операційній системі Android, які функціонують на платформі однокристального процесора Qualcomm Snapdragon 865. Так, в цьому заході експерти задіяли кілька девайсів, в числі яких опинилися такі модифікації, як iQOO Neo 3, OnePLus 8 Pro, Xiaomi Mi10 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra і не тільки.

Тестування девайсів здійснювалося на відомому бенчмарку AnTuTu, який запускали на них протягом трьох раз поспіль. В процесі експерименту фахівці брали до уваги як результати заходу, так споживану потужність акумуляторної батареї і температуру корпусу. На основі отриманих відомостей був складений перелік найбільш швидких смартфонів, які працюють на «операційці» Android. На першій позиції розташувався iQOO Neo 3, далі знаходиться Redmi K30 Pro, а замикає трійку кращих мобільний апарат Red Magic 5G. Одна з найбільш затребуваних модифікацій на планеті OnePlus 8 Pro розмістилася тільки на сьомому місці, а Samsung Galaxy S20 Ultra помістили на останню сходинку списку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ