Конфігурації камер смартфонів Galaxy Note 20 потрапили в мережу

Анонс нових фаблетів Samsung Galaxy Note 20 і Note 20 Plus очікується в серпні цього року. Раніше ми вже чули, що старша версія буде позбавлена ​​можливостей зуму як у Galaxy S20 Ultra, але збереже такий же 108-мегапіксельний основний сенсор. Тепер мережеві джерела повідомляють про зміни камер обох очікуваних новинок.

Як вказує ресурс Notebook Check, який посилається на південнокорейського джерела, модель Galaxy Note 20 Plus отримає аналогічний 108-мегапіксельний сенсор Bright HM1, який використовується флагманським смартфоном Samsung Galaxy S20 Ultra. Однак для камери розробили нове апаратне забезпечення, яке поліпшить роботу системи автофокусу. З останнім у Galaxy S20 Ultra спостерігаються серйозні проблеми, які неможливо вирішити програмними оновленнями.

Замість 48-Мп оптичного сенсора IMX586, камера старшої версії фаблету Samsung може отримати телефотооб’єктив з датчиком на 12 Мп з площею 1 / 2.55 “. Аналогічний використовується в смартфонах Galaxy S10 і Galaxy Note 10. Крім того, в квадромодулі камери Note 20 Plus буде присутній ідентичний 12-мегапіксельний датчик з ультрашироким об’єктивом, який використовується в камерах серії смартфонів Galaxy S20.

Основній камері стандартної версії фаблету Galaxy Note 20 також приписують квадромодуль. Однак в якості основного сенсора буде використовуватися ширококутний об’єктив з датчиком на 12-Мп. На допомогу до нього виділять 12-Мп ультраширокий модуль, а також 64-Мп телефотокамеру. Нагадаємо, що точно такий же набір камер використовується в моделях смартфонів Galaxy S20 і Galaxy S20 +.

Ресурс SamMobile з посиланням на нідерландський GalaxyClub повідомляє про колірних варіантах корпусу фаблету серії Galaxy Note 20. За даними джерела, звичайна версія пристрою буде представлена ​​в сірому, зеленому та бронзовому кольорах; старша версія буде представлена в ​​чорному і бронзовому варіантах. Ресурс відзначає, що список забарвлення, ймовірно, неповний. Ближче до анонсу пристроїв він буде розширений, а після випуску, як це вже було в минулому, компанія представить ще кілька варіантів забарвлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.