Samsung може повернути знімні батареї в недорогі смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старі телефони були хороші тим, що в них можна було спокійно замінити батарею. За ідеєю, можна було навіть носити з собою кілька заряджених акумуляторів і не хвилюватися, якщо пристрій розрядиться. Можливо, коли-небудь це все знову стане реальністю. У мережі з’явилася інформація про те, що Samsung може повернути знімні батареї в недорогі смартфони.

Видання SamMobile пише, що виявило зображення якоїсь батареї для неанонсоване смартфона з модельним номером SM-A013F. За фото зрозуміло, що це знімний акумулятор. Також відомо, що його ємність становить 3000 мАг.

Серія Galaxy Xcover – єдина лінійка, яку Samsung пропонує тепер зі змінними батареями. Ці телефони не є широко доступними, і вони призначені для дуже специфічного варіанту використання. Швидше за все, новий гаджет з такою можливістю буде ставитися до лінійки Galaxy A.

Ми трохи попорпалися і виявили, що в розробці південнокорейського бренду дійсно є пристрій з номером моделі SM-A013F. Попередня інформація передбачає, що він буде доступний з 16/32 ГБ вбудованої пам’яті, а також в чорному, синьому і червоному кольорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.