Дата презентації Apple iPhone 12 5G, Pro та Max може бути перенесена ближче до Чорної п’ятниці

У світі Apple в першій половині року відбулось багато цікавих подій, серед яких відродження популярності iPhone SE, презентація нових гаджетів в лінійці iPad Pro. Також на шанувальників «яблучка» восени чекає презентація першого 5G, а також нової моделі AirPods.

Згідно з інформацією, яка з’явилась у ЗМІ, в Apple підготували нову металеву форму середнього каркаса Phone 12 series. Конструкція буде поєднуватись з іншою задньою панеллю, ніж є зараз. Крім цього, користувачів чекає новий 5,4-дюймовый формфактор. Хвилювання під час очікування нової моделі гаджета стає відчутним, адже він матиме модем 5G, 5nm apple A14 і потенціал для лідарних камер, розміщених на задній панелі моделей Pro.

За інформацією, наданою аналітиками інвестиційного банку Cowen, перший огляд iPhone 12 5G доведеться ще почекати. Про це йдеться в пам’ятці клієнта. Презентація може бути відкладена на два місяці.

Запуск iPhone 12 5G, Pro і Max може відбутись на Чорну п’ятницю 2020 року

Випуск та анонс Apple iPhone 12 замість запланованої дати в середині вересня ймовірніше буде проведено в середині жовтня або ж в кінці листопада, під час початку торгового сезону Чорної п’ятниці 27-го числа.

Також в ЗМІ з’являються й інші спекулятивні новини, щодо ймовірної дати презентації iPhone 12 series. Реліз може відбутись в грудні. Раніше ми повідомляли, що в Україні відкриють офіційний магазин Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я