Samsung презентувала новий доступний смартфон з камерою на 48 МП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung презентувала новий смартфон – Galaxy A41, який став логічним продовженням минулорічної компактної моделі Galaxy A40. Про це компанія повідомила у своєму прес-релізі. 

В основі новинки лежить чіпсет MediaTek Helio P65, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті. Смартфон, як і більшість моделей компанії Samsung, оснащений Super AMOLED дисплеєм діагоналлю 6.1 дюйма, його роздільна здатність FullHD+. Загалом смартфон буде ідеальним для тих, хто хоче компактний смартфон з тонкими рамками за доступною ціною.

Автономність повинна бути непоганою, оскільки смартфон оснащений акумулятор об’ємом 3500 мАг, якого, враховуючи діагональ дисплея, повинно вистачити на повний робочий день. Варто розуміти, що на автомність впливають також матриця, яка тут типу AMOLED, отже, максимально енергоефективна, чіпсет, який також енергоефективний, і темп використання пристрою. Переважно люди, які використовують смартфон в ролі мультимедійного пристрою, купують не компактні, а навпаки, якомога більші пристрої. Якщо ж смартфон все-таки передчасно сів, у пригоді стане швидка зарядка, яка є в комплекті. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A41 отримав основну потрійну камеру з головним модулем на 48 МП, ультраширококутним на 8 МП, макро сенсором на 5 МП та фронтальну на 25 МП, яка розташована у краплеподібному вирізі зверху дисплея. Минулорічна модель знімала непогано для свого цінового сегменту, тому варто очікувати хороших результатів і від Galaxy A41.

Galaxy A41 працює на останній версії операційної системи від компанії Google – Android 10, на який встановлена оболонка One UI 2.0. Для захисту персональних даних є підтримка Samsung Knox.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.