Samsung випустить бюджетну версію Galaxy Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити чуткам, вже цього літа Samsung покаже ще один смартфон з гнучким дисплеєм – Galaxy Fold 2. Швидше за все, новинку представлять одночасно з Galaxy Note 20 і Note 20+.

Ресурс SamMobile опублікував патент компанії, який демонструє новий смартфон з гнучким дисплеєм. І не факт, що це новий Fold 2: деякі джерела стверджують, що це «доступний» Fold, який також можуть показати на презентації цього літа.

Всередині буде великий гнучкий дисплей і виріз для камери, як це було реалізовано в першому Galaxy Fold. Єдине, виріз може стати трохи менший.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось зовнішній дисплей буде набагато компактніший: він стане довгим і тонким, на ньому будуть відображатися повідомлення та інша корисна інформація (дата, час, рівень заряду батареї).

У патенті також говориться, що корпус смартфона буде захищений від попадання вологи. Ступінь захисту не повідомляється, але купатися з таким смартфоном точно не можна.

Якщо це дійсно доступний Galaxy Fold, то цінник на такий девайс може починатися від 1099 доларів в США до сплати податків.

Що думаєте? Купили б Galaxy Fold Lite, скажімо, за 1099-1199 доларів? 256 ГБ пам’яті, все як годиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.