Глава OnePlus підтвердив випуск недорогого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про підготовлюваний релізі «полегшеного» смартфона OnePlus, нарешті, отримали офіційне підтвердження. Про плани вендора з випуску більш доступної в порівнянні з актуальними флагманами новинки заявив глава бренду Піт Лау. За його словами, компанія зробить все можливе, щоб знизити вартість своїх пристроїв найближчим часом.

Передбачуваний дизайн OnePlus Z

В ході інтерв’ю виданню Fast Company Лау зазначив, що OnePlus не збирається відмовлятися від недорогих пристроїв. Зокрема, компанія розглядає можливість виходу на індійський ринок, де затребувані доступні смартфони. Хоча глава бренду не повідомив, яка саме модель стане «бюджетником» фірмової лінійки, імовірно йшлося про неанонсований OnePlus Z.

«Ми спостерігаємо ситуацію, в якій очевидно, що споживач зацікавлений в пристроях з більш прийнятною ціною. Для нас це важливо, і ми серйозно ставимося до цього сегменту гаджетів », – зазначив Піт Лау.

Згідно з попередніми витокам, OnePlus Z може отримати OLED-дисплей з інтегрованим сканером відбитків пальців і частотою оновлення 90 Гц, акумулятор на 4000 мАг, а також потрійну основну камеру з роздільною здатністю сенсорів 48, 16 і 2 Мп. Імовірно він буде побудований на базі процесора Snapdragon 765G. Дата анонса і ціна майбутньої новинки виробником не розкриваються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.