В мережі показали як буде виглядати екран блокування в iOS 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Я дуже чекаю iOS 14 і iPadOS 14. Якщо в минулому році Apple дивувала новими функціями, то в цьому пора оновити дизайн (нехай лише деяких речей), прибрати повноекранну звонилку і додати всяких корисних дрібниць.

Очікується, що нові операційні системи представлять на віртуальній конференції для розробників WWDC 2020 року, яка пройде 22 червня:

Звичайно, ми проведемо текстову трансляцію, розповідати про всі новинки і писати багато новин. А поки можна подивитися концепти дизайнерів з новим домашнім екраном, на якому, за чутками, з’являться маленькі віджети.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми публікували зображення концептів і які функції отримає iOS 14, тепер черга дійшла до відео. Зізнаюся, мені подобається ідея розміщувати віджети на домашньому екрані: мені набридло відкривати екран з віджетами або конкретні програми, щоб подивитися не дуже важливу інформацію або поставити галочку на виконане завдання в Things – їм місце на головному екрані, не інакше.

А ось Ілля Кіча та Олександр Побиванец вважають, що це тільки зіпсує зовнішній вигляд iOS і краще віджети залишити там, де вони зараз – мовляв, буде виглядати так само, як на Android.

Як ви вважаєте, віджети на домашньому екрані – топ чи жах? У будь-якому випадку вас ніхто не змушує змінювати звичайні іконки на такі плитки. До речі, віджети на всіх концептах дійсно нагадують «живі плитки» з Windows Phone, якщо пам’ятаєте такі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.