25 смартфонів, власники яких задоволені ними

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найчастіше аналітичні відомства складають рейтинги смартфонів за популярністю, продуктивністю, фото/відео можливостями і т.п. Тобто, місця в списку розставляються з урахуванням вузько характерних особливостей апаратів. Однак є і більш узагальнені рейтинги, наприклад, «найкращий смартфон за рівнем задоволеності».

Спеціалізоване американське агентство ACSI, що займається визначенням індексу задоволеності споживачів різних груп товарів, провело опитування серед власників смартфонів. Опитуваним пропонували оцінити свій гаджет по ряду важливих показників. Респонденти характеризували задоволеність експлуатації за автономністю, дизайном, програмними можливостями, продуктивністю, якістю фотографій, відео, звуку та іншого. І ось, власне, як в цьому рейтингу розподілилися місця:

Одиничним лідером несподівано для власників сучасних смартфонів став Samsung Galaxy Note 9, який вийшов на ринок аж в 2018 році. Таким чином, ні наступник Note 10, ні Galaxy S10, ні навіть iPhone 11 не змогли перевершити Note 9. Причиною тому є «золота середина» лідера рейтингу за всіма параметрами, на відміну від переслідувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Справжній рейтинг розкрив нам ще одну цікаву особливість споживчих переваг. Коли мова заходила про задоволеність смартфоном, старі моделі Samsung і Apple оцінювалися споживачами більш позитивно, в порівнянні з новими апаратами цих же брендів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.