iQOO представила лімітовану версію iQOO 3 5G для шанувальників трансформерів

А ще тут оригінальний фірмовий чохол і навіть зарядка

iQOO представила лімітовану версію iQOO 3 5G для шанувальників трансформерів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон iQOO 3 був представлений ще в лютому. Це флагман бренду, оснащений SoC Snapdragon 865, великим об’ємом оперативної пам’яті, 48-мегапіксельною камерою і акумулятором ємністю 4400 мАг.

Кілька днів тому виробник представив версію iQOO 3 5G Transformers Limited Edition, що відрізняється від звичайної оформленням і комплектом. І зараз ми можемо поглянути на «живі» фото такого смартфону.

Як можна бачити, великий логотип автоботів відразу вказує на переваги власника телефону. Крім оригінального дизайну самого смартфона покупець iQOO 3 5G Transformers Limited Edition отримає спеціальну тему оформлення інтерфейсу з унікальними шпалерами та ярликами, а також відповідним чином оформлений фірмовий чохол, зарядний пристрій і коробку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також варто нагадати, IQOO 3 5G Transformers Limited Edition поставляється в єдиній конфігурації 12 ГБ / 128 ГБ і надійде в продаж у Китаї з 1 червня, і тоді ми дізнаємось про її ціну.

Звичайна версія з такою ж конфігурацією пам’яті коштує 30079 CNY ($ 535 / € 490), але ми припускаємо, що обмежене видання Transformers коштуватиме дорожче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.