iQOO представила лімітовану версію iQOO 3 5G для шанувальників трансформерів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфон iQOO 3 був представлений ще в лютому. Це флагман бренду, оснащений SoC Snapdragon 865, великим об’ємом оперативної пам’яті, 48-мегапіксельною камерою і акумулятором ємністю 4400 мАг.

Реклама

Кілька днів тому виробник представив версію iQOO 3 5G Transformers Limited Edition, що відрізняється від звичайної оформленням і комплектом. І зараз ми можемо поглянути на «живі» фото такого смартфону.

Як можна бачити, великий логотип автоботів відразу вказує на переваги власника телефону. Крім оригінального дизайну самого смартфона покупець iQOO 3 5G Transformers Limited Edition отримає спеціальну тему оформлення інтерфейсу з унікальними шпалерами та ярликами, а також відповідним чином оформлений фірмовий чохол, зарядний пристрій і коробку.

Також варто нагадати, IQOO 3 5G Transformers Limited Edition поставляється в єдиній конфігурації 12 ГБ / 128 ГБ і надійде в продаж у Китаї з 1 червня, і тоді ми дізнаємось про її ціну.

Звичайна версія з такою ж конфігурацією пам’яті коштує 30079 CNY ($ 535 / € 490), але ми припускаємо, що обмежене видання Transformers коштуватиме дорожче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: