Опубліковані рендери смартфона Xiaomi Mi 11

До анонса нового флагмана Xiaomi – Xiaomi Mi 11 – залишилося трохи більше півроку, так як найімовірніше, пристрій представлять в перші місяці 2021 року. Але навіть незважаючи на це, пристрій з підекранною фронтальною камерою вже з’явилося на перших неофіційних рендерах.

Джерелом матеріалу став онлайн-ресурс igeekphone.com, на якому і були опубліковані зображення новинки. Судячи з ним, пристрій отримає максимально безрамковий дизайн, якого вдасться досягти завдяки підекранній фронтальній камері. Нагадаємо, що судячи з останніх даних, подібна технологія повинна з’явитися в перших серійних смартфонах вже до кінця поточного року, а це означає, що Xiaomi Mi 11, вихід якого відбудеться в лютому-березні року наступного, цілком може отримати ще більш поліпшену версію даної технології .

З іншого варто відзначити, що джерело стверджує буквально наступне: смартфон отримає аж 190 Мп основну камеру і процесор Snapdragon 875 в якості основи. І якщо останнім дуже навіть охоче віриться, то ось перше викликає досить явні сумніви.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.