Xiaomi, OPPO і Vivo виграють від санкцій щодо Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американські санкції щодо Huawei, як повідомляє ресурс DigiTimes, мають всі шанси програти на руку іншим китайським виробникам телефонів, чиї приладу представлені на міжнародному ринку.

Мова йде перш за все про фірми Xiaomi, OPPO і Vivo. Всі дані творці вступають в 10-ку найбільших постачальників «розумних» стільникових агрегатів в масовому масштабі.

Епідемія і непроста фінансова обстановка тісніше привела до того, що ніби відвантаження телефонів Huawei на світовому ринку в 1 чверті нинішнього року скоротилися на 18% (за даними Strategy Analytics). Жорсткі покарання з боку USA, можливо, спровокують подальше зниження обсягів поставок агрегатів Huawei.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тлі зниження частини Huawei шанси закріпити ринкові позиції отримають основні суперники. При цьому напевно ніяк не тільки китайські Xiaomi, OPPO і Vivo. На підвищення розмірів поставок телефонів можуть вважати південнокорейський гігант Samsung і американська Apple.

З іншого боку, Huawei має можливість компенсувати зниження продажів телефонів на великому базарі з-за рахунок зростання поставок 5G-агрегатів в Китаї. Як повідомляє про те DigiTimes, попит на ці пристрої в Піднебесній останнім часом істотно підріс. При цьому позиції Huawei в наданому секторі дуже сильні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.