Топ-5 Xiaomi смартфонів з потужними батареями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально недавно задумався над тим, що часто виробники нехтують потужним акумулятором в своїх пристроях для їх компактності, адже потужний акумулятор безпосередньо впливає на розміри смартфонів. І це при тому, що час автономної роботи смартфона – не найбільш актуальний фактор при виборі свого майбутнього помічника. Погодьтеся, скільки часу ваш смартфон здатний протриматися від одного заряду – неабияк важливо, оскільки кожен мріє де завгодно і коли завгодно залишатися «онлайн».

Однак з появою кожного наступного Мі-смартфона такі думки потрохи починають залишатися десь в минулому, адже нові продукти кожен раз дивують своєю потужністю і компактністю. Саме тому сьогодні пропоную вашій увазі 5 актуальних смартфонів з Мі-всесвіту, які змогли об’єднати в собі неймовірно потужну автономність і бездоганний зовнішній вигляд! 🙂

Mi Note 10

Mi Note 10 – перший в світі пентакамерний смартфон з інноваційним 108-мегапіксельним сенсором і неймовірною автономністю, яку забезпечує акумулятор підвищеної ємності на 5260 мАг. Він підтримує швидку зарядку 30 Вт і здатний працювати більше двох днів. А за безкомпромісну продуктивність і енергоефективність смартфона подбає потужне ігрове рішення від компанії Qualcomm – Snapdragon 730G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 9S

Redmi Note 9S – справжній король автономності середнього класу. Вбудований акумулятор ємністю 5020 мАг допоможе «бути в ритмі» цілий день навіть при активних сценаріях використання. Коли настане час зарядки, то на допомогу прийде швидка зарядка потужністю 18 Вт і зарядний пристрій на 22,5 Вт. Смартфон отримав продуктивний процесор Snapdragon 720G, графічний процесор Adreno 618, яскравий симетричний дизайн і приголомшливу квадрокамеру з основним сенсором на 48 мегапікселів.

Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 8 Pro – круті характеристики і кращі традиції дизайну лінійки Redmi Note. І, по всім її канонам, смартфон має потужний акумулятор на 4500 мАг, швидку зарядку 18 Вт і роз’єм Type-C, що забезпечує ідеальний щоденний досвід користування.

Redmi Note 8 Pro працює на 8-ядерному процесорі MediaTek Helio G90T і графічний чіп ARM Mali-G76, спільно з потужним акумулятором здатні забезпечити до 10 годин безперервного геймінгу.

Redmi 8

Redmi 8 – чемпіон по автономності в бюджетному сегменті: фантастичне поєднання чудового дизайну, двосенсорної камери і неймовірно потужного акумулятора на 5000 мАг, який забезпечить до 4 днів автономної роботи смартфона. Також він підтримує швидку зарядку потужністю 18 Вт і оснащений роз’ємом USB Type C – все що необхідно, щоб бути на одній хвилі з потужністю і тенденціями!

Redmi 8A

Redmi 8A – представник серії найбільш бюджетних смартфонів Redmi A, який неодмінно здивує кожного своїми привабливими характеристиками за розумну ціну. Смартфон отримав потужний акумулятор на 5000 мАг, завдяки якому користувачі на одному заряді можуть виконувати свої повсякденні завдання протягом 3 днів! Крім того, він встановив нові стандарти в даному ціновому сегменті смартфонів – тут був вперше представлений роз’єм USB Type-C і підтримка 18-ватної швидкої зарядки.

Автономність смартфонів в залежності від сценаріїв використання

Режим очікування режим дзвінків відтворення музики відтворення відео
Mi Note 10 23 дні 34 годин 178 годин 23 годин
Redmi Note 9S 20,5 дні 29 годин 210 годин 14 годин
Redmi Note 8 Pro 114 годин 34 годин 200 годин 16 годин
Redmi 8 25 днів 28 годин 180.5 годин 17 годин
Redmi 8A 31 день 42,5 годин 180,5 годин 16,5 годин

* Дані взяті з офіційних джерел, вони можуть відрізнятися від фактичних результатів за різні умови використання.

До речі, варто пам’ятати, що автономність і продуктивність вашого Мі-смартфона залежить не тільки від акумулятора, але і від налаштувань системи. Оболонка MIUI пропонує безліч корисних, цікавих функцій, які допоможуть підвищити ці параметри.

Сподіваюся, ця добірка допомогла вам розвіяти міфи минулого або навіть деякі власні переконання щодо дійсно автономних смарфонів.Адже навіть витонченій елегантності властива неймовірна потужність. Вже з нетерпінням чекаю в коментарях ваші думки про те, як же повинен виглядати сучасний смартфон з потужною батареєю!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.