Смартфони Samsung вразив невідомий вірус

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні величезна кількість користувачів смартфонів Samsung почали скаржитися в соціальній мережі Weibo на те, що їх смартфони вразила невідома хвороба. Телефони відображають чорний екран, спотворені символи або просто постійно перевантажується.

Користувачі підтвердили, що проблеми зустрічаються на Samsung Galaxy S8, S9, S10 і раніше випущених моделях. При цьому на смартфонах лінійки Galaxy Note ніяких проблем не спостерігається.

В ході розслідування з’явилися рекомендації про те, щоб якомога швидше відключити автоматичні оновлення, якщо з вашим телефоном все в порядку, а потім виконати резервне копіювання даних на всякий випадок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі Weibo вважають, що причина проблем може бути пов’язана з місячним календарем. Проблеми виникли у користувачів, які не оновили вчасно додаток календаря, в результаті чого система починає неправильно розраховувати час, що призводить до системних помилок і збоїв.

Багато видань уже відправили запит компанії Samsung, проте південнокорейський виробник поки що не поспішає з коментарями.

Проблеми проявилися на смартфонах Samsung Galaxy S і Galaxy A. Користувачі Galaxy S20 не зіткнулися з проблемами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.