Samsung Galaxy M51 буде виглядати не так, як очікувалося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше опубліковані рендери Galaxy M51, на яких смартфон показаний з потрійною камерою, були неправильними.

Давно відомо, що південнокорейська компанія Samsung в даний час працює з двома новими телефонами серії Samsung Galaxy M, які отримали назву Samsung Galaxy M51 (модельний номер SM-M515F) і Galaxy M31s (SM-M317F).

Передбачається, що Samsung Galaxy M51 може стати оновленою версією Samsung Galaxy A51, при цьому очікуються деякі зміни в дизайні і конфігурації. Назва Samsung Galaxy M31s передбачає, що це може бути оновлена версія Samsung Galaxy M31, яка дебютувала на початку цього року. Ресурс 91mobiles опублікував характеристики камер і терміни запуску обох пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З перевірених джерел стало відомо, що смартфон Samsung Galaxy M31s може дебютувати вже на наступному тижні або на початку червня. Передбачається, що Galaxy M51 дебютує до кінця червня.

Очікується, що Galaxy M51 і M31 будуть оснащені квадрокамерами з головним датчиком зображення Samsung ISOCELL GW1 на 64 Мп. А це означає, що раніше опубліковані рендери Galaxy M51, на яких смартфон показаний з потрійною камерою, були неправильними.

Раніше повідомлялося, що обидва смартфони будуть оснащені 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті, в якості операційної системи виступить Android 10 з оболонкою One UI 2.0. Galaxy M51 також може мати вбудований в екран сканер відбитків пальців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.