Опубліковано приклади фото і відео, отримані з неанонсованого Redmi 10X Pro

Опубліковано приклади фото і відео, отримані з неанонсованого Redmi 10X Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі були опубліковані приклади фото і відео, отримані з неанонсованого Redmi 10X Pro. Завдяки цьому, до речі, і підтвердилася інформація про те, що крім базової моделі Redmi 10X буде випущена і Pro версія.

Так, з’ясувалося , що модель Redmi 10X Pro, на відміну від стандартної, отримає кілька ексклюзивних режимів роботи камери. Відеозаписом, який демонструє одну з нових можливостей камери, поділився інсайдер Мукул Шарма.

Відомо, що серцем прийдешньої новинки виступить процесор Dimensity 820. Смартфон отримає AMOLED дисплей зі сканером відбитків пальців, інтегрованим в екран. Redmi 10X Pro оснастять енергоємним акумулятором на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 33 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується фотоможливостей, то їх можна оцінити за представленими нижче фотографіями. Варто визнати, що знімки, враховуючи зйомку в темний час доби, вийшли досить якісними. За словами компанії, серія Redmi 10X буде поставлятися з чотириразовим оптичним, а також 30-кратним цифровим зумом. Крім того, також камера пристрою буде підтримувати системи оптичної стабілізації.

Передбачається, що новинку офіційно представлять вже в кінці травня, а саме 26 числа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.