Samsung анонсувала Galaxy S20 для військових

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Samsung презентувала нову версію Galaxy S20 з індексом Tactical Edition. Компанія називає “рішенням для унікальних потреб робітників федерального управління та Департаменту Безпеки”. Galaxy S20 Tactical Edition отримав перепрацьоване програмне заезпечення для роботи з тактичним обладнанням, а також архітектуру DualDAR, яка пропонує два шари шифрування. 

Смартфон підтримує багато стандартів комунікації, в тому числі 5G, Wi-Fi 6, Private SIM та CRBS-радіо. Апаратні фішки включають в себе режим нічного спостереження, режим носіння на тілі, який дозволяє розблокувати смартфон у ландшафтному режимі, та режим “Stealth”, що насправді є просто перейменованим режимом польоту.

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition також отримав стандартні флагманські фішки, включно зі Snapdragon 865, інтерфейсом DeX та 12-ма ГБ оперативної пам’яті. Смартфон оснащений 6.2-дюймовим дисплеєм Dynamic AMOLED 3200 x 1440 пікселів з двома режимами частоти оновлення – 60 Гц або 120 Гц. Смартфон отримав акумулятор об’ємом 4000 мАг, “супершвидку” зарядку через USB-C та швидку QI-зарядку. Galaxy S20 Tactical Edition працює на спеціальній версії One UI 2.0, яка встановлена поверх Android 10. Смартфон отримав основний модуль камери, який складається з головного сенсора на 12 МП, телефото на 64 МП з трикратним оптичним зумом та ультраширокого на 12 МП. Фронтальна камера тут на 10 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колись у компанії Samsung були флагмани серії “Active”, які випускались від покоління Galaxy S4. Пізніше, після Galaxy S8, версії “Active” вже не було, але наступний флагман компанії, Galaxy S9, вийшов вже у версії “Tactical Edition”. Galaxy S10, як не дивно, взагалі оминула така версія, а от Galaxy S20 Tactical Edition таки анонсували, хоча про старт продаж, ціну та доступність поки що майже нічого не відомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.