Експерти розвіяли міфи про шкоду продуктів харчування

Експерти з США кажуть, що відмова від продуктів харчування, які раніше вважали шкідливими, не принесе користь організму. Навпаки, це негативно впливає на здоров’я.

Американські медики нагадують, повністю відмовлятися від хліба небажано. Хоча бажаючі позбутися зайвої уваги цього продукту, як вогню. Замість повної відмови фахівці рекомендують хліб з борошна грубого помелу. У ньому зберігаються вітаміни, мінерали та клітковина. Не вживати заморожені продукти – значить вести себе наївно. Нерозумно вважати, що на прилавках магазинів товар кращої якості, ніж в холодильниках. Корисніше застосовувати шокову технологію заморозки.

Багато в гонитві за красивою фігурою не вживають жирну їжу. Робити цього жодним чином не рекомендується. Ненасичені жири, що містяться в оліях, рибі, горіхах, авокадо включають в свій склад корисні для організму людини кислоти: омега-3 і омега-6. Ці речовини знижують артеріальний тиск.

Перш кави вважався небезпечним напоєм, яке підвищує ймовірність захворювання на рак. Сучасні дослідження довели безпідставність цих припущень. Лікарі кажуть, що кава підвищує розумові здібності людей. Дві-три чашки цього напою в день не принесуть ніякої шкоди організму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я