ГоловнаНаукаМедики спантеличені: Тривалий COVID-19 може виявитися наслідком 4 різних синдромів

Медики спантеличені: Тривалий COVID-19 може виявитися наслідком 4 різних синдромів

У багатьох пацієнтів з коронавірусом після офіційної довідки протягом тижнів і навіть місяців продовжують спостерігатися розлади здоров’я. Тривалу хворобу в даному випадку вчені вважають наслідком відразу чотирьох різних синдромів.

Взагалі, сам термін «тривалий COVID» стає все більш поширеним серед вчених і лікарів. Він застосовується до тих людей, у яких після офіційного одужання два наступних тесту поспіль дають негативний результат на наявність інфекції, що дозволяє вважати їх повністю вилікувалися.

Однак в реальності ці люди продовжують випробовувати різні проблеми зі здоров’ям, що не дається їм повернутися до нормального життя. У числі цих симптомів часто називають аритмію, м’язові болі, задишку і підвищену стомлюваність. В окремих випадках наявність цих симптомів зберігалося протягом декількох місяців після того, як пацієнт був визнаний вилікувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчені спантеличені тим, наскільки довготривалим виявилося вплив коронавірусу на здоров’я людини. Фахівці з Великобританії навіть провели ретельний аналіз даних про те, яким чином COVID-19 впливає на людський організм і з яких причин все це відбувається.

Як з’ясувалося, від тривалого коронавірусу можуть страждати навіть наймолодші пацієнти, при цьому люди, які мають більш низький ризик важкого перебігу захворювання, також стикаються і з пониженим ризиком розвитку його тривалих симптомів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Each template in our ever growing studio library can be added and moved around within any page effortlessly with one click. Combine them, rearrange them and customize them further as much as you desire. Welcome to the future of building with WordPress.

У багатьох пацієнтів з коронавірусом після офіційної довідки протягом тижнів і навіть місяців продовжують спостерігатися розлади здоров'я. Тривалу хворобу в даному випадку вчені вважають наслідком відразу чотирьох різних синдромів. Взагалі, сам термін «тривалий COVID» стає все більш поширеним серед вчених і лікарів. Він застосовується до тих людей, у яких після офіційного одужання два наступних тесту поспіль дають негативний результат на наявність інфекції, що дозволяє вважати їх повністю вилікувалися. Однак в реальності ці люди продовжують випробовувати різні проблеми зі здоров'ям, що не дається їм повернутися до нормального життя. У числі цих симптомів часто називають аритмію, м'язові болі, задишку і підвищену стомлюваність. В окремих випадках наявність цих симптомів зберігалося протягом декількох місяців після того, як пацієнт був визнаний вилікувати. Вчені спантеличені тим, наскільки довготривалим виявилося вплив коронавірусу на здоров'я людини. Фахівці з Великобританії навіть провели ретельний аналіз даних про те, яким чином COVID-19 впливає на людський організм і з яких причин все це відбувається. Як з'ясувалося, від тривалого коронавірусу можуть страждати навіть наймолодші пацієнти, при цьому люди, які мають більш низький ризик важкого перебігу захворювання, також стикаються і з пониженим ризиком розвитку його тривалих симптомів.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: