У NASA допустили можливість подорожі в часі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Астрофізики NASA висловили теорію про те, що ідея про подорожі в часі, хоч і в даний час знаходиться за межею розуміння, але може бути цілком реальною. Фахівці прийшли до висновку, що гіпотетичне переміщення людини із сьогодення в минуле або майбутнє також знаходить підтвердження в законах фізики.

Дослідники вважають, що теорія про подорожі в часі може бути реальною. Співробітники NASA вважають, що її можна перевірити за допомогою доставлених на МКС атомного годинника. Завдяки їм можна вимірювати показники швидкості лазерного променя. 

Експерти проаналізували відомості, отримані за допомогою встановлених на Місяці місією “Аполлон” ретрорефлектор і лазерів, і прийшли до висновку, що швидкість світла весь час має різну величину.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомості, які свідчили про великий швидкості руху Місяця, не мали підтвердження їх офіційних даних, отриманих на Землі в ході різних досліджень і в процесі створення комп’ютерних моделей. 

Так, відомості, які були отримані в ході наукових робіт, показували, що супутник насправді має меншу швидкість руху.

Експерти вважають, що якщо теорія виявиться правдивою, то можливість подорожувати в часі стане реальною. При цьому фахівці відзначають, що на сьогоднішній день це все знаходиться за межею розуміння людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.