Огляди

Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

Share

Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій, але працює там, де це важливо.

Клавіатура забезпечує хороший досвід набору тексту завдяки чуйним і тихим клавішам. Вона включає в себе практичні функції, такі як можливість перемикання між пристроями, такими як ноутбук і iPad, одним натисканням кнопки.

Завдяки помірній ціні, K950 найкраще підійде тим, хто використовує кілька пристроїв під час роботи. Однак це також хороший вибір для тих, кому потрібна надійна робота клавіатури без зайвих дорогих додаткових функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переваги

  • Зручний процес набору тексту
  • Перемикається між пристроями
  • Доступна ціна
  • Налаштовувані клавіші
  • Тривалий час автономної роботи

Ціна

В Україні K950 коштує 3999 грн., придбати можна за цим посиланням . На нашу думку, вона вартує своїх коштів і доповнить користування комп’ютером.

Підхід до сталого розвитку

Signature Slim K950 розроблені відповідно до мети Logitech – створювати продукти, які покращують життя людей. Це означає, що кожне дизайнерське рішення враховує вплив на навколишнє середовище та суспільство. Обидва продукти сертифіковані як вуглецево-нейтральні, як і решта товарів Logitech. Паперова упаковка походить з лісів, сертифікованих FSC, та інших контрольованих джерел. Пластикові деталі Signature Slim K950 виготовлені із сертифікованого вторинного пластику, що дає йому друге життя зі зношеної побутової електроніки – 62% для графітового кольору, 48% для білого (Signature Slim K950).

Дизайн

Logitech Signature Slim K950 – це бездротова клавіатура, яка найкраще підходить для набору тексту. Вона має чутливі та м’які клавіші, легка та тиха. Клавіші не клацають і не натискаються.

Вона доступна у двох кольорах: Чорна та Біла. Ми отримали для огляду чорну версію, і вона має гарний вигляд.

Це повноцінна клавіатура з Numpad праворуч і функціональними клавішами зверху. Клавіші добре розташовані, і я не відчував тісноти під час роботи з нею.

Вона оснащена кількома корисними клавішами, які ви знайдете не на кожній клавіатурі. Деякі з них: кнопка Emoji, яка дозволяє швидко вибирати емодзі; кнопка Snipping Tool, яка відкриває інструмент Snipping Tool на комп’ютерах Windows і Mac; кнопка Change Language, яка дозволяє швидко змінювати мову; і кнопка Dictation, яка дозволяє набирати текст голосом.

Існують і більш “спеціалізовані” клавіші, які будуть більш або менш корисними, залежно від вашого використання, і ви завжди можете змінити функцію кожної клавіші за допомогою простого у використанні додатку Logitech Logi Options+ (докладніше про це нижче). Ви можете легко перемикатися між спеціалізованими завданнями на F-клавішах та їхніми звичайними функціями, такими як F1, F2, F3 тощо, натискаючи ESC + Fn.

Ця клавіатура працює від батарейок і потребує двох батарейок типу AAA. Ви не можете зарядити її за допомогою шнура, але батарейки працюють 36 місяців, тому це не проблема. Відсік для батарейок знаходиться на задній панелі, і він містить слот для маленького USB-A ключа/приймача Logi Bolt. Це означає, що я можу зберігати його в безпечному місці, коли не використовую. Це приємний штрих.

Особливості

Однією з головних особливостей є можливість швидкого перемикання між трьома пристроями одним натисканням кнопки. Він простий у налаштуванні та сумісний з Windows 10, Windows 11, macOS 11, iPadOS 14, iOS 14, Android 9.0, Android, iOS, ChromeOS та Linux.

Однак є деякі застереження. Додаток Logi Options+, який дозволяє змінювати прив’язки та функції клавіш, підтримується лише на пристроях з Windows та Mac.

Можливість перемикання між пристроями не є унікальною; є кілька клавіатур Logitech, які мають цю функцію, більшість з них дорожчі. Якщо ви використовуєте кілька пристроїв, це дійсно корисно, і вона добре працює. Вона дозволила мені використовувати мій ноутбук, iPad і ПК як стандартну установку з двома моніторами, хоча і без можливості переміщення документів з екрана на екран.

Підключити клавіатуру до пристрою можна двома способами: за допомогою USB-A-ключа/приймача Logi Bolt або через Bluetooth. Ви можете використовувати їх одночасно і в різних екосистемах пристроїв. Наприклад, я під’єднав донгл до свого ноутбука з Windows і підключився до ноутбука з Mac через Bluetooth, і я міг легко перемикатися між ними, набираючи текст на обох пристроях за допомогою тієї ж клавіатури. Це чудово.

Додаток Logi Options+

За допомогою програми Logi Options+ ви можете налаштувати клавіатуру. Це легка програма, тому вона не займає багато ресурсів на вашому комп’ютері, і нею легко користуватися.

Ви можете змінювати прив’язки клавіш і налаштовувати “розумні дії”, які дозволяють налаштувати пристрій на виконання певних завдань. Ви можете призначити кнопкам власні функції та створити певні дії, які спрацьовують за певних умов, наприклад, відкриття програм, перемикання між віртуальними робочими столами або виконання макросів.

Висновок

Logitech K950 забезпечує солідну продуктивність за свою ціну, що робить її сильним конкурентом на ринку клавіатур середнього класу.

Вона забезпечує чудовий комфорт під час набору тексту завдяки тихим і чутливим клавішам, а можливість швидкого перемикання між трьома пристроями – це відмінна функція, яка підвищує продуктивність для тих, хто працює на різних платформах.

Якщо ви не працюєте з кількома платформами, це все одно зручна і недорога клавіатура з додатком Logi Options+, який розширює функціональність клавіатури, дозволяючи детально налаштувати її, хоча його корисність обмежена користувачами Windows і macOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Logitech
  • Останні записи

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024

    Через штучний інтелект люди залишаються без роботи

    Кнесет (парламент Ізраїлю - ред.).Дані представлені у зв'язку зі все більш активним використанням комп'ютеризації та…

    19.05.2024

    Samsung Galaxy A53 отримав урізану версію One UI 6.1

    Компанія Samsung почала поширювати оновлення фірмової оболонки One UI 6.1 для смартфонів Galaxy A53. Прошивка…

    19.05.2024