Огляд AIRON ProCam X: українська екшн-камера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоч більшість українців, яких цікавлять технологічні пристрої не чули про українські екшн-камери, вони є, і їх виготовляє компанія AIRON. Нам вдалося протестувати рішення AIRON ProCam X – камеру, яка має досить просунуті характеристики і заслуговує уваги. Ми готові поділитися з вами своїми враженнями, щоб ви могли скласти своє враження про цей продукт.

Дизайн та комплектація

Екшн-камера AIRON ProCam X має приємний, але строгий дизайн, і від її корпусу залишаються приємні враження. На самій камері є два дисплеї, блок камери із захисною лінзою, ряд кнопок для керування, слот для акумулятора та слот для карти пам’яті формату microSD, а також роз’єм USB-C для зарядки.

У комплект поставки моделі входить сама камера, зйомний акумулятор, зарядний кабель USB-C на USB-C, кріплення для камери, два кріплення на шолом, J-кріплення, скотч 3M для кріплення на шолом (2 шт.), пульт управління, кріплення на гвинт з перехідником для штативів і ряд додаткових перехідників. Окрім цього, є пульт для дистанційного управління. Комплект справді дуже багатий та зміг приємно здивувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екрани та автономність

Однією з важливих фішок AIRON ProCam X є фронтальний екран, що чудово підійде блогерам, стрімерам та просто любителям зйомки на фронтальну камеру. Окрім цього, тут є і основний сенсорний екран LTPS HD, і завдяки такій комбінації камера пропонує значно більше сценаріїв використання. В цілому, екрани AIRON ProCam X пропонують хороший функціонал та не викликають питань.

За автономність екшн-камери AIRON ProCam X відповідальний зйомний акумулятор об’ємом 1350 мАг. У компанії заявляють автономність на рівні до 90 хвилин, що є непоганим показником і цілком достатньо для майже будь-яких сценаріїв зйомки.

Зйомка

У AIRON ProCam X є підтримка зйомки у дуже високій роздільній здатності: у 5K (5120 х 2880 пікселів) при частоті 30 FPS та 4K (3840 х 2160 пікселів) при частоті 30 або 60 FPS. Окрім цього, підтримується зйомка у 2.7К (2560 х 1440 пікселів) при 60 FPS, у 1080P (1920 х 1080 пікселів) при 30/60/120 FPS, а також у 720P (1280 х 720) при 30/60 FPS та слоу-мо 120/240 FPS.

Екшн-камера оснащена підтримкою широкого динамічного діапазону для відео, завдяки чому в реальному часі комбінуються різні значення експозиції, завдяки чому на кадрі немає недоекспонованих та переекспонованих областей. Застосування WDR дає можливість зйомки максимально якісних та деталізованих відео. Запис відео відбувається в H.264, зйомка фото – у JPG.

Фішки та висновки

Слід також згадати про те, що AIRON ProCam X має підтримку карт пам’яті формату microSD об’ємом до 128 ГБ. Підтримується Wi-Fi, є сумісні додатки для Android та iOS. Окрім цього, варто згадати про можливість підключення зовнішнього мікрофона через USB-C для запису більш високоякісного звуку, а також зовнішніх пультів для дистанційного керування.

Що ж можна сказати у підсумку? У цілому, AIRON ProCam X непоганий дизайн, можливості та характеристики. Модель можна назвати досить цікавим продуктом, на який варто звернути увагу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.