Огляд Klipsch T5 II – цікаві преміальні TWS-навушники

Американський бренд Klipsch, що відомий, у першу чергу, фірмовою акустикою, пропонує також TWS-навушники. Дуже цікавим виглядає друге покоління, Klipsch T5 II, яке виправило усі проблеми першого покоління, пропонує дуже красивий дизайн та фірмовий звук Klipsch. Нам вдалося протестувати Klipsch T5 II і ми готові поділитися з вами своїми враженнями від використання.

Характеристики Klipsch T5 II:

  • Розмір динаміка: 5 мм
  • Частотний діапазон: 10 Гц – 19000 Гц
  • Підтримувані кодеки: SBC, AAC, aptX
  • Акумулятор: 50 мАг в кожному навушнику, 360 мАг в кейсі
  • Роз’єм: USB-C
  • Вага: 5.3 грама (кожен навушник), 89.3 грама (зарядний кейс)
  • Фішки: захист за стандартом IP67, режим “прозорості”

Комплектація та дизайн

Модель поставляється у красивій упаковці, в якій, окрім навушників та кейса, є 5 амбушур різних розмірів, що маркуються різними кольорами (ще одні амбушури встановлені одразу на самих навушниках). Крім цього, у комплекті є кабель USB-C на USB-C з перехідником на USB-A, а також документація.

 

Навушники доступні в чорному та сріблястому кольорах – ми тестували другий. Кейс достатньо важкий, має приємний металевий холодок та виглядає схоже на запальничку Zippo (у першу чергу завдяки способу відкриття кришки). На кейсі видно три світлодіоди, які демонструють поточний рівень заряду самого кейса. На задній частині кейса розташований зарядний роз’єм USB-C. На кожному навушнику також є світлодіоди, які світяться червоним під час зарядки та синім під час підключення та парування.

Звук

Безумовно, основне у будь-яких навушниках – це звук, особливо коли мова йде про преміальну модель. Klipsch T5 II демонструє справді чудовий, фірмовий “кліпшовий” звук, незважаючи на досить компактні 5-міліметрові драйвери. У будь-якому випадку, еквалайзер можна налаштувати під себе, якщо певних частот недостатньо, але загалом звук можна назвати дуже збалансованим.

Варто зазначити, що навушники мають дуже хорошу деталізацію та чудове пасивне поглинання шумів, але підтримки ANC немає. Якщо вам недостатньо пасивного поглинання, слід звернути увагу на модель Klipsch T5 II ANC, яка коштує дорожче, але має цю фішку. Слід зазначити, що ми за час експлуатації потреби в ANC не відчули.

Підключення до смартфона та програмне забезпечення

Одразу після того, як користувач витягає навушники з кейсу, вони підключаються до останнього пристрою, у іншому випадку запускається режим парування. Його також можна запустити, затиснувши фізичні кнопки на обох навушниках на три секунди. З Android-смартфонами навушники працюють по aptX, а для пристроїв Apple використовується AAC. Підтримки multipoint-підключення, на жаль, немає.

Для роботи з навушниками також доступний додаток Klipsch Connect, через який відбувається оновлення навушників, керування повноцінним еквалайзером з можливістю вибору пресетів та створення власного. Крім цього, додаток дає можливість ввімкнути режим “прозорості”.

Автономність та експлуатація

Компанія заявляє 8 годин автономної роботи від одного заряду та три додаткові зарядки від кейса. У цілому, при тестуванні на рівні 70 відсотків гучності ми стабільно отримували близько 7 годин роботи, що дуже і дуже непогано. І так, зарядний кейс спокійно забезпечує три додаткові перезарядки, що сумарно дає понад добу автономної роботи.

 

До фішок навушників слід віднести захист від вологи та пилу за стандартом IP67, а також 5 додаткових пар амбушур. У цілому, досвід використання приємний, але навушники не дуже надійно фіксуються, хоча це досить індивідуально, і варто завжди міряти навушники перед покупкою, пробуючи різні амбушури.

Висновки

В цілому, Klipsch T5 II у підсумку можна назвати прекрасними TWS-навушниками. Модель має чудовий та самобутній дизайн, зручне управління фізичними кнопками та прекрасний звук. Автономність також на висоті, що логічно, враховуючи вагу кейса. При цьому варто згадати і про недоліки, до яких можна віднести не дуже стабільну посадку у вухах, хоча це індивідуально. У цілому, якщо вам сподобались Klipsch T5 II в плані дизайну, можете сміливо брати – звук та автономність не розчарують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я