Огляд Lenovo YOGA Slim 7 (14ARE05) – тонкий робочий ноутбук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ноутбуки компанії Lenovo завжди вирізнялися хорошими характеристиками та доступністю, особливо коли мова йде про рішення для роботи. Нам вдалося протестувати компактне рішення з процесором AMD Ryzen, Lenovo YOGA Slim 7 (14ARE05), і ми готові поділитися своїми враженнями.

Дизайн та дисплей

Lenovo YOGA Slim 7 одразу зміг здивувати – у першу чергу, своєю товщиною та вагою – вони складають 15.1 мм та 1.33 кілограма відповідно. В цілому, рішення досить легке, компактне, витончене та красиве, і його явно варто розглядати, як ультрабук, порівнюючи з іншими легкими та красивими рішеннями.

У Lenovo YOGA Slim 7 використовується IPS-дисплей з діагоналлю 14 дюймів, головною фішкою якого можна назвати дуже тонкі рамки, завдяки чому ноутбук виглядає дуже стильно. У першу чергу слід виділити антивідблискове покриття, яке дуже допомагає при роботі на вулиці (та у приміщенні, при умови наявності сильного джерела світла). Роздільна здатність дисплея – FullHD, покриття sRGB складає 100 відсотків. Зображення досить чітке, контрастне та яскраве, і загалом дисплей Lenovo YOGA Slim 7 не викликає жодних питань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продуктивність

За роботу Lenovo YOGA Slim 7 відповідальний непоганий шестиядерний процесор AMD Ryzen 5 4500U, що забезпечує хорошу продуктивність у всіх повсякденних задачах, і навіть здатний виконувати досить ресурсовимогливі завдання. Окремо виділеного графічного адаптера немає, але й інтегроване відеоядро AMD Radeon Vega 6 досить непогано справляється з цими задачами, дозволяючи пограти у не найновіші ігри на низько-середніх налаштуваннях графіки.

В парі з процесором у нашому випадку працює 8 ГБ оперативної пам’яті, чого може бути мало для деяких робочих задач, але для більшості повсякденних офісних завдань та браузингу цього цілком достатньо. Ноутбук оснащений SSD об’ємом 256 ГБ, чого, знову ж таки, вистачить для роботи, але перетворити ноутбук в мультимедійне сховище явно не вийде.

Автономність та стандарти підключення

У Lenovo YOGA Slim 7 встановлений двосегментний акумулятор об’ємом 60.7 мАг, є підтримка швидкої зарядки. І так, чим модель справді може здивувати, так це автономністю – ще декілька років тому важко було уявити, що ноутбук з таким компактним корпусом зможе спокійно пропрацювати повний робочий день без додаткової зарядки, але Lenovo YOGA 7 Slim та деякі інші сучасні ультрабуки спокійно руйнують ці старі уявлення.

Незважаючи на товщину, у ноутбука досить непоганий набір роз’ємів. Так, Lenovo YOGA Slim 7 отримав роз’єм HDMI для підключення зовнішнього монітора, два USB-A 3.2 Gen 1, один USB-C 3.2 Gen2 та jack 3.5 мм. Також варто згадати, що в ноутбука є підтримка Wi-Fi 802.11 ax (Wi-Fi 6) та Bluetooth 5.0.

Висновки

Lenovo YOGA Slim 7 – це непоганий робочий ноутбук зі стильним дизайном, компактними габаритами, хорошою продуктивністю та чудовою автономністю. Єдине, на що справді варто уважно дивитися при покупці – об’єм пам’яті, адже у всіх користувачів різні вимоги, і слід впевнитися, чи достатньо вам того, що пропонує конкретна конфігурація. Ціна на даний ноутбук тримається в межах 23 799 гривень, це за 8 ГБ ОЗП, і накопичувач на 256 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.