Огляд Lenovo YOGA Slim 7 (14ARE05) – тонкий робочий ноутбук

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Ноутбуки компанії Lenovo завжди вирізнялися хорошими характеристиками та доступністю, особливо коли мова йде про рішення для роботи. Нам вдалося протестувати компактне рішення з процесором AMD Ryzen, Lenovo YOGA Slim 7 (14ARE05), і ми готові поділитися своїми враженнями.

Реклама

Дизайн та дисплей

Lenovo YOGA Slim 7 одразу зміг здивувати – у першу чергу, своєю товщиною та вагою – вони складають 15.1 мм та 1.33 кілограма відповідно. В цілому, рішення досить легке, компактне, витончене та красиве, і його явно варто розглядати, як ультрабук, порівнюючи з іншими легкими та красивими рішеннями.

У Lenovo YOGA Slim 7 використовується IPS-дисплей з діагоналлю 14 дюймів, головною фішкою якого можна назвати дуже тонкі рамки, завдяки чому ноутбук виглядає дуже стильно. У першу чергу слід виділити антивідблискове покриття, яке дуже допомагає при роботі на вулиці (та у приміщенні, при умови наявності сильного джерела світла). Роздільна здатність дисплея – FullHD, покриття sRGB складає 100 відсотків. Зображення досить чітке, контрастне та яскраве, і загалом дисплей Lenovo YOGA Slim 7 не викликає жодних питань.

Продуктивність

За роботу Lenovo YOGA Slim 7 відповідальний непоганий шестиядерний процесор AMD Ryzen 5 4500U, що забезпечує хорошу продуктивність у всіх повсякденних задачах, і навіть здатний виконувати досить ресурсовимогливі завдання. Окремо виділеного графічного адаптера немає, але й інтегроване відеоядро AMD Radeon Vega 6 досить непогано справляється з цими задачами, дозволяючи пограти у не найновіші ігри на низько-середніх налаштуваннях графіки.

В парі з процесором у нашому випадку працює 8 ГБ оперативної пам’яті, чого може бути мало для деяких робочих задач, але для більшості повсякденних офісних завдань та браузингу цього цілком достатньо. Ноутбук оснащений SSD об’ємом 256 ГБ, чого, знову ж таки, вистачить для роботи, але перетворити ноутбук в мультимедійне сховище явно не вийде.

Автономність та стандарти підключення

У Lenovo YOGA Slim 7 встановлений двосегментний акумулятор об’ємом 60.7 мАг, є підтримка швидкої зарядки. І так, чим модель справді може здивувати, так це автономністю – ще декілька років тому важко було уявити, що ноутбук з таким компактним корпусом зможе спокійно пропрацювати повний робочий день без додаткової зарядки, але Lenovo YOGA 7 Slim та деякі інші сучасні ультрабуки спокійно руйнують ці старі уявлення.

Незважаючи на товщину, у ноутбука досить непоганий набір роз’ємів. Так, Lenovo YOGA Slim 7 отримав роз’єм HDMI для підключення зовнішнього монітора, два USB-A 3.2 Gen 1, один USB-C 3.2 Gen2 та jack 3.5 мм. Також варто згадати, що в ноутбука є підтримка Wi-Fi 802.11 ax (Wi-Fi 6) та Bluetooth 5.0.

Висновки

Lenovo YOGA Slim 7 – це непоганий робочий ноутбук зі стильним дизайном, компактними габаритами, хорошою продуктивністю та чудовою автономністю. Єдине, на що справді варто уважно дивитися при покупці – об’єм пам’яті, адже у всіх користувачів різні вимоги, і слід впевнитися, чи достатньо вам того, що пропонує конкретна конфігурація. Ціна на даний ноутбук тримається в межах 23 799 гривень, це за 8 ГБ ОЗП, і накопичувач на 256 ГБ.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: