Огляд Redmi Buds 3 Pro – стильний дизайн і шумозаглушення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Redmi літом цього року офіційно презентувала та запустила у продаж свої нові бюджетні навушники Redmi Buds 3 Pro. Зараз у нас з’явилася можливість її протестувати, і ми готові поділитися з вами своїми враженнями, щоб сформувати думку про продукт та дати розуміння, варто розглядати його як варіант для покупки, чи ні.

Дизайн

Навушники поставляються в матовому кейсі, на якому майже не залишається слідів використання. Він оснащений роз’ємом для зарядки USB-C на нижній грані, білим світлодіодом та кнопкою, що розташована на одному рівні з корпусом, на задній панелі є логотип бренду. Кейс досить надійний, немає відчуття дешевизни.

Навушники мають внутрішньоканальний форм-фактор, завдяки чому добре виглядають у вухах при використанні. Форма навушників досить ергономічна, але вкрай важливо пам’ятати про ретельний вибір амбушур потрібного розміру, адже це впливатиме як на комфорт, так і на звук і пасивне поглинання шумів. Навушники загалом можна назвати досить легкими, довгострокове використання цілком комфортне.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Управління, ергономіка

На кожному навушнику є глянцева сенсорна панель, що дозволяє керувати відтворенням музики та дзвінками. Слід зазначити, що є і фішка, яка раніше зустрічалась лише у флагманських навушниках, як Apple AirPods – автоматична пауза/відтворення при витяганні/вставлянні навушника у увухо.

І хоч система жестів досить інтуїтивна та зрозуміла, є один неприємний момент для багатьох користувачів – відсутність окремого додатку для керування навушниками, тому все підключення відбувається виключно через меню Bluetooth вашого пристрою, а подальше управління здійснюється через самі навушники.

Звук

Кожен навушник оснащений трьома мікрофонами, один з яких використовується при дзвінках, а два – для активного поглинання шумів. В цілому, враження від прослуховування музики непогані, але слід зважати на ціну і не очікувати чогось надзвичайного.

Система поглинання шумів працює досить добре: виробник заявляє відсікання шумів до 35 дБ. В реальному використанні це дає можливість повінстю усунути зовнішні фонові шуми, але різкі звуки далі чути. Для окремих моделей заявляють адаптивний режим, що переключатиме режим активного поглинання шумів залежно від оточення.

Автономність

На жаль, автономність не можна назвати основною фішкою Redmi Buds 3 Pro – деякі конкурентні рішення пропонують значно кращі показники. При ввімкненому активному поглинанні шумів та на середній гучності навушники грають близько 4 годин, при відключеному актвиному поглинанні шумів – близько 6 годин. Загалом кейс дозволяє зарядити навушники три рази.

Приємно було бачити використання USB-C для зарядки. Повністю зарядити кейс можна за 2.5 години, що немало, але підтримується і бездротова зарядка Qi, з якою цей процес ще вдвічі довший. Самі навушники підтримують бездротову зарядку, що дозволяє за 10 хвилин зарядити їх на декілька годин використання, при цьому для повної зарядки потрібно близько години.

Висновки

Ціна навушників досить невисока, при цьому вони пропонують, по суті, найкраще поглинання шумів у своєму ціновому сегменті. При цьому звук також досить непоганий, і загалом модель можна назвати вдалою, якщо вам підходить дещо незвичний дизайн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.