Огляд Lenovo IdeaPad C340: Швидкий ноутбук для повсякденних завдань

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники ПК нічим не поступаються Lenovo, оскільки компанія є постачальником номер один за кількістю проданих ПК (і так було протягом деякого часу). Lenovo виробляє безліч популярних портативних комп’ютерів, включаючи преміальну лінійку Yoga і моделі для повсякденного користування – IdeaPad.

Ми розкажемо про Lenovo IdeaPad C340, ноутбук 2-в-1 з шарніром, що розкривається на 360 градусів і дозволяє повністю відкинути екран назад. Саме тому пристрій можна використовувати як планшет, ноутбук, а також в режимі тенту або стенду.

IdeaPad C340 випускається в двох основних розмірах – 14 і 15,6 дюймів – у різноманітних конфігураціях на базі процесорів AMD або Intel. До нас на тест потрапив ноутбук із діагоналлю 14 дюймів і з процесором AMD, тому детальніше про ноутбук.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В нашій 14-дюймовій версії встановлений новий процесор Ryzen 7 3700U, з тактовою частотою 2,3 ГГЦ, яка в режимі Precision Boost 2 може збільшуватися до 4,0 ГГц.. Ці 14-дюймові пристрої більш компактні та легші, ніж 15-і, як і слід було очікувати, тому відмінно підходять для того, аби брати їх із собою протягом дня. До того ж 14-дюймові моделі трохи дешевші, їх вартість стартує від 20999 грн, проти мінімальної вартості 15-дюймової моделі в 23999 грн.

Говорячи про вартість, можна із впевненістю сказати, що це досить доступний ноутбук, за майже 24 000 гривень ви отримаєте швидкий і якісний ґаджет. Ноутбук чудово підійде для роботи, приємного дозвілля та розваг в інтернеті.

Підсумок

Lenovo IdeaPad C340 можна обрати серед безлічі конфігурацій, зі зручною діагоналлю екрану та на базі процесорів AMD або Intel залежно від задач, які вам доведеться виконувати. Це вражаючий пристрій 2-в-1 з часом автономної роботи до 10 годин. Кожен може знайти для себе ідеальний варіант і серед дисплеїв, які можуть бути у роздільній здатності HD (1366*768 пікселів) та Full HD (1920*1080 пікселів)..

Плюси

Вражаючий час автономної роботи. Широкий вибір моделей для задоволення ваших потреб. Відмінні додаткові функції безпеки, встановлена ліцензійна ОС Windows 10 Home.

Мінуси

Є моделі з невисокою роздільною здатністю.

Технічні характеристики

  • Процесор: AMD Ryzen 7 3700U
  • Графіка: AMD Radeon RX Vega 10 Graphics
  • ОП: 8 Гб
  • Екран: 14-дюймовий, сенсорний Full HD (1920*1080 пікселів) екран
  • Накопичувач: 1024GB SSD
  • ОС: Windows 10 Home

Все, що потрібно знати перед покупкою

Lenovo IdeaPad C340 – це доступний ноутбук 2-в-1, який підходить для творчих людей та тих, хто часто бере пристрій з собою у подорожі або відрядження. Ноутбук стане гарним конкурентом серед пристроїв у середній ціновій категорії.

Те, яку саме модель ви хочете купити, очевидно, залежить від того, що ви хочете від машини і як ви її будете використовувати, як ми вже говорили, хоча в цілому всі різні моделі Lenovo C340 пропонують високу продуктивність. Отже, давайте розглянемо сильні і слабкі сторони C340, в тому числі ключові моменти, які можуть вплинути на ваше рішення щодо того, який саме варіант ноутбука вибрати.

Екран

14-дюймовий дисплей повністю підійде для перегляду фільмів або для зручного перегляду інформації в браузері. Незважаючи на те, що пристрій отримав сенсорний Full HD дисплей, точність передачі кольору та рівень яскравості залишають бажати кращого. Так що це слабке місце у Lenovo 2-в-1, і, хоча дисплей Full HD приємний у повсякденному використанні. Користувачі також можуть обрати конфігурацію із роздільною здатністю HD, хоча ми не рекомендуємо цього робити, лише у випадку, якщо бюджет на покупку пристрою дуже обмежений.

Процесор

Серед моделей на базі Intel користувачі можуть обрати потужні версії процесорів до 10-го покоління. Модель, що потрапила до нас на тест, обладнана процесором AMD Ryzen 7 3700U, досить надійним із точки зору продуктивності, що повністю підійде для серфінгу в інтернеті та роботи із невимогливими програмами.

Батарея

14-дюймова версія на базі AMD пропонує до 10 годин працювання без живлення. Також приємно відзначити наявність технології швидкої зарядки ноутбука.

Безпека

Ноутбук обладнано сканером відбитків пальців, а також шторкою конфіденційності для веб-камери.

Висновок

Lenovo IdeaPad C340 – хороший ноутбук для студентів, для роботи і виконання повсякденних завдань (є навіть відмінні функції безпеки). Він сподобається тим, хто любить ноутбуки 2-в-1 та шукає потужний пристрій за розумну ціну. Користувачі можуть обрати модель із технічними характеристиками, що відповідають їхнім потребам .Проте ми не рекомендуємо обирати пристрій із HD екраном. Lenovo IdeaPad C340 це хороший вибір для досить широкого кола шанувальників 2-в-1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.