Huawei анонсувала свою альтернативу Google-пошуку, це більше ніж просто пошук

Huawei Search перейменований в Petal Search і офіційно запущений в AppGallery

Huawei анонсувала свою альтернативу Google-пошуку

Компанія Huawei офіційно представила свою «альтернативу Google», саме так називали фірмовий пошуковий додаток Huawei Search. З виходом зі стадії бети воно було перейменовано в Petal Search

Тестування Huawei Search проводилося з лютого. Стабільна версія Petal Search вже з’явилася для завантаження в онлайн-магазині AppGallery, фірмовій заміні Google Play.

Huawei анонсувала свою альтернативу Google-пошуку

Однак крім пошуку, додаток пропонує ряд нових функцій. Крім усього іншого, в додатку доступна вкладка з додатками. Функція дозволяє не тільки шукати, але завантажувати додатки прямо з Petal Search.

Huawei анонсувала свою альтернативу Google-пошуку

Значення цієї функції не можна применшити для Huawei в умовах, коли Google Play для нових смартфонів недоступний через санкції США, а асортимент AppGallery поки залишає бажати кращого.

Завдяки їй Petal Search дозволяє без зайвої тяганини і складнощів знаходити програми у сторонніх джерел, а потім завантажувати і встановлювати APK. Якщо додаток, який шукали доступний в AppGallery, то користувача переадресовують в фірмовий магазин, а якщо немає – направлять на сторонню платформу, на кшталт APKPure, для завантаження і установки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я