Програми

Google оновила Google Duo змінила AR-ефекти, покращила безпеку і багато іншого

Share

Google Duo – приклад прекрасного стартапу, який так і не злетів. Сервіс був запущений, як своєрідний конкурент і брат-близнюк FaceTime від Apple для Android-смартфонів. Незважаючи на відмінну якість переданого відео і аудіо при лаконічному і зрозумілому інтерфейсі, програма не здобула помітної популярністі серед любителів відеозв’язку. Однак Корпорація добра не втрачає надії на зміцнення своїх позиції і в цьому полі.

Google вже випустила кілька оновлень для Duo після того, як пандемія COVID-19 захопила світ і, очікувано для багатьох, сприяла розвитку популярності сервісів відео-дзвінків. У цій ситуації Google вирішив дати Duo пріоритет – компанія доводить свій відео-чат до досконалості, щоб відповідати трендам і не бути аутсайдером в гонці з найбільшими конкурентами.

Останнє оновлення містить нові AR-ефекти, покликані зробити відео-дзвінки трохи веселішими, а також нову функцію малюнків-дудлів (Doodles), яка дозволяє малювати зображення в нижній частині екрану. Google також трохи підправила призначений для користувача інтерфейс, прибравши кнопку «Поставити трубку» на головному екрані, щоб ви часом не відключили діючий дзвінок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На додаток до нового оновлення в найближчі тижні Google планує додати в Duo функцію групового відео-дзвінка, яка дозволить десяткам людей додаватися в один відеодзвінок через їх веб-браузер. Функція також дозволить запрошувати всіх, у кого є акаунт Google, просто надіславши їм посилання на загальний відео-чат.

Duo все ще не такий функціональний, як інші платформи для відео-дзвінків, як, наприклад, Zoom, але компанія швидко трансформує додаток з нудного сервісу зв’язку в щось більш цікаве.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Google ChromeOS отримала велике оновлення

    Хороші новини для користувачів Chromebook Google випустила ChromeOS 124, яка принесе хвилю покращень для ваших…

    04.05.2024

    В мережу потрапили нові офіційні зображення смартфонів Sony Xperia 1 VI та Xperia 10 VI

    Лише кілька годин тому в мережу витекли офіційні зображення майбутніх Sony Xperia 1 VI та…

    04.05.2024

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024