Microsoft повернула одну з найбільш затребуваних функцій в фірмовий Android-лаунчер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку року компанія Microsoft представила повністю перероблену версію власного лаунчера для Android-пристроїв. Оновлення торкнулося практично всіх елементів програми, включаючи дизайн і розташування пунктів меню, але в той же час, фірмова надбудова інтерфейсу втратила частину колишньої функціональності.

У черговому оновленні розробники врахували побажання користувачів і розширили можливості Microsoft Launcher.

Microsoft повернула одну з найбільш затребуваних функцій в фірмовий Android-лончер

 

За запевненням Microsoft, шоста версія лаунчеру була переписана з нуля, а компанії вдалося домогтися максимальної продуктивності інтерфейсу. Одним з ключових нововведень альфа-версії Microsoft Launcher 6.0 була наявність перемикача між портретним і альбомним режимами. При цьому з невідомих причин зникла можливість приховувати додатки і виділяти кілька ярликів одночасно. Тепер розробники, нарешті, повернули ці функції. Крім того, у користувачів з’явилася можливість прив’язки віджетів зі стрічки новин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У патчі також заявлена ​​функція додавання щоденних шпалер Bing, хоча вона була реалізована і в попередніх версіях програми. При цьому в інтерфейсі, як і раніше немає можливості резервного копіювання та відновлення налаштувань. Проте додаток продовжує перебувати в стадії бета-тестування. За запевненням інсайдерів, вихід стабільної версії лаунчера відбудеться разом з релізом Surface Duo до кінця 2020 року. Завантажити програму мможна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.