Google випустив додаток, який вчить дитину читати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток Read-Along використовує функції розпізнавання мови і перетворення тексту в мову, щоб допомогти дітям навчитися читати.

Компанія Google випустила додаток Read-Along, який створено, щоб допомогти учням початкової школи покращити свої навички читання. Новий Android-додаток заснований на раніше випущеному додатку Google Bolo, який був запущений в Індії в минулому році і підтримує англійську мову та хінді. Додаток Read-Along є по всьому світу і підтримує дев’ять мов (української в списку поки що немає).

Read-Along використовує функції розпізнавання мови і перетворення тексту в мову, щоб допомогти дітям навчитися читати. Додаток містить вбудований помічник для читання під назвою Diya. Коли діти читають вголос, Diya дізнається, чи є у дитини фонологічні проблеми, а потім допомагає дитині з точною вимовою. Діти також завжди можуть попросити Diya допомогти їм прочитати пропозицію або підказати вимову слова, якого вони не знають.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У міру того, як діти поступово покращують свій рівень читання за допомогою програми, вони отримують різні нагороди і призовий контент. Google стверджує, що програма була розроблена з урахуванням конфіденційності особистих даних, при цьому вона може працювати без підключення до інтернету.

Голосові дані аналізуються в режимі реального часу на пристрої. Ця інформація не синхронізується, не зберігається і не аналізується на серверах Google. Компанія також підкреслила, що використала зразки голосу дітей, щоб зробити продукт кращим.

Крім того, програма не містить реклами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.