В застосунку «Дія.Цифрова освіта» випустили серіал «Про кібербулінг»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Державному застосунку «Дія.Цифрова освіта» випустили новий освітній серіал для школярів «Про кібербулінг». Це спільний проєкт Міністерства цифрової трансформації України за підтримки ЮНІСЕФ в Україні. Серіал містить 4 серії тривалістю 4-5 хвилин. Він вже доступний на платформі за посиланням.

З цього освітнього серіалу ви дізнаєтесь, як виглядає кібербулінг і які причини та потенційні наслідки кібербулінгу. А також як припинити кібербулінг і що робити, якщо хтось із друзів став жертвою. Участь в освітньому серіалі взяли українська співачка NK | Настя Каменських та співачка, акторка та ютуб-влогерка Анна Трінчер.

Як з’ясувалося, третина опитаних підлітків в Україні ставала жертвами онлайн-булінгу, а кожен п’ятий був змушений пропускати через це шкільні заняття. Тому обов’язково покажіть освітній серіал вашим дітям! 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що вчора на платформі «Дія.Цифрова освіта» запустили освітній серіал для людей старшого покоління «Цифрові гроші». Ви дізнаєтесь, як використовувати кредитні кошти без сплати відсотків, як потроху відкладати гроші на депозит, як використовувати смартфон чи розумний годинник замість гаманця, як сплачувати комунальні послуги, поповнити рахунок чи переказати гроші на картку іншій особі, не виходячи з будинку, які основні правила використання картки, що допоможуть уникнути неприємних ситуацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.