Google відкрила безкоштовний доступ до сервісу Meet

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google в умовах найсуворішого карантину робить щедру пропозицію всім, хто має потребу в спілкуванні. Також ця можливість буде дуже затребувана при проведенні онлайн-конференцій з великою кількістю учасників. Як ви здогадалися, мова йде про продукт Google – Meet. Тепер можна створювати відеоконференції з учасниками, не більше 100 чоловік.

Якщо згадати, то раніше такі можливості надавалися виключно користувачам, у яких був бізнес-аккаунт GSuite і GSuite for Education. Тепер з наступного місяця Google Meet дозволяє зареєструватися кожному через пошту Gmail. Завдяки такому безкоштовному доступу, кожен отримає можливість спілкуватися з сотнею людей одночасно. Щоправда є одне обмеження – тривалість такої конференції не перевищуватиме одну годину.

Не варто забувати, що функціонал буде доповнений демонстрацією екрану, редагуванням в прямому ефірі, а також вільна конфігурація вікон в екрані. А ось підключення анонімних користувачів, без аккаунта в Google неможливо. Дуже скоро ця версія стане доступна для багатьох користувачів, а ще через час її отримають власники мобільних гаджетів на iOS і Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.