Windows 10 отримає функцію, яка зможе перемикати музику на вашому смартфоні

Щоправда, першими хто зможе протестувати функцію, будуть власники Android-смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft офіційно оголосила про те, що вона навчить Windows 10 перемикати музику на вашому смартфоні.

 

Наразі, ця функція доступна лише в Windows 10 Insider Preview Build 19619.1000, причому працює вона в зв’язці з додатком Your Phone, який вже довгий час дозволяє обходитися користувачам без безпосереднього контакту зі смартфоном. Так, в даному оновленні з’явилася можливість прямо з екрану комп’ютера керувати музичним плеєром на смартфоні.

Варто зазначити, що додаток Your Phone має максимальну зв’язку лише з Android-смартфонами, в той час як iOS-пристрої отримують лише частину функцій через обмеження, пов’язаних з політикою самої Apple. Прямо зараз, крім керування музикою, додаток також дозволяє синхронізувати між смартфоном і ПК історію дзвінків,  повідомлення, фотографії, можна навіть дзвонити прямо з комп’ютера – для цього достатньо лише того, що смартфон знаходиться в одній мережі Wi-Fi з ПК.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, додалось ще декілька функцій пов’язаних зі всесвітньою пандемією коронавірусу.

Інші оновлення для інсайдерів

Легкий доступ до інформації COVID-19 у вікні пошуку

Тепер ви можете швидко отримати доступ до своєчасної достовірної інформації про пандемію коронавірусу за допомогою панелі пошуку в Windows. Починаючи з цього тижня, ви побачите інформаційний банер коронавірусу у Пошуку системи.

Інформаційний банер Bing COVID-19 Tracker в домашньому пошуку.

Виберіть Переглянути інтерактивну карту для швидкого доступу до відстеження Bing COVID-19, інформація щодня оновлюється найсвіжішою інформацією, як у місцевому випадку, так і по всьому світі. Під час вивчення трекера ви також побачите історії з кожного регіону, а також контактну інформацію для місцевих та національних ресурсів охорони здоров’я. Це всеосяжний спосіб контролювати ситуацію вдома та за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.