Знайдено головне приховане нововведення iOS 13.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора 29 квітня, Apple несподівано випустила третю бета-версію iOS 13.5, яка замінила собою прошивку iOS 13.4.5, в ній виявлено важливе приховане нововведення. Компанія реалізувала в оновленні систему «розумного» визначення маски на обличчі людини, яка відповідає за спрощення розблокування iPhone з Face ID.

В iOS 13.5 смартфони Apple з функцією визначення особи Face ID «навчилися» розуміти, що на користувачеві надіта маска. Коли iPhone розпізнає маску, він відразу пропонує людині зняти блокування зі смартфона шляхом введення пароля.

Нововведення покликане полегшити використання iPhone з Face ID в масках в непростих епідеміологічних умовах. Користувачі зможуть швидше знімати блокування з iPhone в випадках, коли у функції Face ID не виходить розпізнати обличчя людини в масці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як правильно користуватися Face ID в масці

В актуальних версіях iOS користувачі можуть зняти блокування з iPhone за допомогою пароля тільки після декількох невдалих спроб розблокування через Face ID. Це ускладнює використання пристрою в разі, якщо визначення особи не вдається.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.