Telegram готує підтримку функції групових відеодзвінків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час пандемії коронавірусу усе спілкування перейшло до онлайну. Це ж стосується и роботи, коли керівник та підлеглий спілкуються за допомогою мессенджерів, соцмереж, тощо. У Telegram вирішили не відставали и почали готувати групові відеодзвінки.

Розробники Telegram у своєму блозі розповіли, що робота над цим вже ведеться, але коли саме групові відеодзвінки будуть запущені — поки невідомо.

Також Telegram зробить акцент на безпеці. Мабуть, це натяк на Zoom, у якого з цим проблеми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Світова самоізоляція підкреслила необхідність надійного інструменту відеозв’язку. Відеодзвінки в 2020 році дуже схожі на обмін повідомленнями в 2013 році: додатки або безпечні, або придатні для використання, але не дві ці якості одночасно. Ми хотіли б це виправити і зосередимося на тому, щоб забезпечити безпечні групові відеодзвінки в 2020 році”, — заявили представники Telegram.

Також відзвітували про успіхи: під час пандемії коронавірусу Telegram став найбільш завантажуваним додатком в категорії соцмереж в більш ніж 20 країнах. За рік аудиторія зросла з 300 млн користувачів на місяць до 400 млн. Щодня в месенджері реєструється як мінімум по 1,5 млн нових користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.