Opera вбудувала Instagram в свій браузер для ПК

Opera
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Opera інтегрує Instagram в нову версію свого десктопного браузера Opera 68. Браузер, доступний на Windows, Mac і Linux, вже володіє декількома вбудованими месенджерами в бічній панелі, включаючи Facebook Messenger, WhatsApp.

Багато як і раніше вважають Instagram виключно мобільною платформою, але насправді компанія випустила істотно більше нових функцій для своєї веб-версії, включаючи, наприклад, недавно відкритий доступ до сторіз і особистих повідомлень, про що просили велика кількість користувачів.

Opera Instagram

Користувачі Opera також отримають доступ до своєї основної стрічки Instagram. Таким чином, разом зі сторіз, функцією Explore і особистими повідомленнями, можна в повній мірі оцінити переваги повноцінної роботи з Instagram на своєму десктопному комп’ютері.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Використання месенджерів і Instagram прямо в Opera дозволяє отримати всі переваги роботи в інтернеті без будь-яких відволікаючих чинників. Користувачі можуть самі вирішити, коли їм необхідний месенджер, і не відволікатися на постійні повідомлення, якщо тільки не активують їх самостійно.

Opera Instagram 1

Наявність вбудованих месенджерів дозволяє скористатися ними в будь-який зручний час, легко і швидко послати повідомлення друзям, поділитися файлом, статтею або фото.

Щоб активувати Instagram в Opera, досить клікнути на іконку Instagram в бічній панелі ліворуч і увійти в свій профіль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.