Нові Samsung Galaxy мають приховану функцію для прискорення розблокування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі нових смартфонів лінійки Samsung Galaxy S20 виявили спосіб прискорення роботи дактилоскопічного сенсора. Виявляється, датчик здатний працювати швидше приблизно в два рази, але його потрібно трохи «розворушити».

Щоб випробувати лайфхак, потрібно зайти в налаштування апарату, вибрати «Додатки», потім «Показати системні додатки», потім рядок налаштувань com.samsung.android.biometrics.app.settings.

Після цього в надаштуваннях акумулятора слід вибрати оптимізацію використання акумулятора Optimize battery usage і переконатися, що в випадаючому меню обраний пункт All. Після знову шукайте параметр com.samsung.android.biometrics.app.settings і відключаєте його пересуванням повзунка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже майже все. Після всіх маніпуляцій перезавантажуємо смартфон і перевіряємо швидкість роботи дактилоскопічного сенсора.

Користувачі по різному реагують на лайфхак. Багато хто говорить, що метод працює, інші – що не помітили змін. Редакція SamMobile перевіряла лайфхак на Galaxy Note 10 і не зафіксувала прискорення. Є версія, що метод працює тільки на останніх смартфонах лінійки Galaxy S20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.