Творці Instagram створили веб-сайт для відстеження поширення COVID-19

Сайт опирається на дані, зібрані проєктом відстеження Covid-19

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Використовуючи дані проєкту Covid Tracking , співвласники Instagram створили веб-сайт для відстеження поширення COVID-19 у США по державі, повідомляє Bloomberg News .

Веб-сайт RT.live використовує статистику, відому в епідеміології, як ефективний ролик відтворення. Він відстежує середню кількість людей, які вловлюють вірус від однієї зараженої людини.

“Ми намагаємось взяти статистику, яка є досить складною, і звести її до простого числа, який кожен може переглянути зі свого будинку”, – заявив в Bloomberg колишній директор Instagram Кевін Систром.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проєкт Covid Tracking, де RT.live  публікує свої дані, – це добровільна ініціатива, яка збирає всі деталі з достовірних відомих джерел, таких як органи охорони здоров’я, та повідомляє державні подробиці про кількість зроблених тестів COVID-19, незалежно чи є вони позитивними чи негативними, кількість госпіталізацій та кількість смертей.

Систором сказав Bloomberg, що мета RT.live – допомогти людям краще зрозуміти, як виглядає поширення вірусу на місцевому рівні.

Він та його співзасновник Instagram Майк Крігер покинули компанію у 2018 році , через шість років після того, як її придбав Facebook . Ніхто не має досвіду в галузі охорони здоров’я або епідеміології, повідомляє Bloomberg .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.