В Google Play з’явився новий розділ для дітей затверджений вчителями

В Google Play з'явився новий розділ для дітей затверджений вчителями
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До магазину Google Play додано новий розділ, який полегшить батькам та вчителям пошук якісного контенту для дітей.

Якщо розглянути магазин Google Play, ми побачимо багато виділених додатків для найменших. Але це лише перший крок у пошуку дитячих додатків, оскільки ми повинні перевірити, чи вони хорошої якості та дійсно підходять для дітей. Щоб уникнути цього процесу, Google показуватиме в цьому новому розділі лише дочірній вміст, перевірений експертами.

В Google Play з'явився новий розділ для дітей затверджений вчителями

Для здійснення цієї ініціативи Google співпрацював з викладачами та академічними експертами. Вони проаналізують додатки та класифікують їх з урахуванням різних аспектів. Таким чином, кожна програма буде чітко диференційована відповідно до досвіду, який вона надає. Окрім типу навчання, вікового діапазону та наявності в ній реклами тощо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усі програми, які пройшли тести на якість, отримають знак “Затверджено вчителем”. Тож батьки можуть шукати програми, які мають цей значок, щоб бути впевненими, що вибір є частиною програм, які рекомендують педагоги.

В Google Play з'явився новий розділ для дітей затверджений вчителями

Це не тільки гарантуватиме високу якість, але й покаже перелік причин, через які експерти каталогізували певну програму в рамках цього вибору. Особливо практична динаміка в цьому карантині, оскільки і батьки, і вчителі використовують цифрові ресурси для навчання дітей

На першому етапі цей новий розділ доступний лише для Сполучених Штатів. Але по світу буде поширюватися в найближчі місяці. Чи буде доступний сервіс в Україні не відомо.

Ми чули від батьків, що важко перекопати весь вміст, який є для дітей. Сьогодні ми полегшуємо батькам знайти хороші речі. З новою вкладкою Kids на Google Play, наповненою програмами, затвердженими педагогами, які збагачують і розважають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.