Приховані можливості MIUI 12 -більше налаштувань для майбутнього інтерфейсу Xiaomi

Приховані можливості MIUI 12 -більше налаштувань для майбутнього інтерфейсу Xiaomi
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський гігант-виробник Xiaomi збирається представити своє останнє оновлення MIUI 12 UI . А допоки ми чекаємо офіційного запуску цього інтерфейсу, ми вже отримуємо витоки, чого слід очікувати від оновлення. Кілька днів тому ми отримали інформацію про “перші особливості” системи MIUI 12. Про це пише Gizchina.

Ці функції включають:

  • MIUI 12 нова навігаційна панель та жести
  • Нова функція багатозадачності з анімацією
  • Новий інтерфейс камери
  • “Ідеальний” темний режим
  • Нова система оповіщення

Тепер є відео, на якому показані інші приховані особливості MIUI 12. Ці функції досить дивні та цікаві. Вони включають

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Новий екранний час
  • Режим фокусування
  • Частота оновлення
  • Режим проти мерехтіння
Приховані можливості MIUI 12 -більше налаштувань для майбутнього інтерфейсу Xiaomi
фото: Gizchina

MIUI 12 Новий час екрану

Функція MIUI 12 «новий час екрану» дозволяє користувачам побачити точні терміни використання екрану. Це означає, що користувачі можуть визначити, скільки разів дисплей відображається за день. Це дуже важлива особливість, оскільки дисплей смартфона споживає багато енергії. Новий інтерфейс екрану часу показує інформацію про використання дисплея щогодини, щодня або щотижня. Ви можете перевірити інформацію про час екрану, витрачений на кожну програму. Крім того, ви можете встановити обмеження часу на екрані, і ця функція також показує те, скільки разів ви розблокували пристрій. Нарешті, ви можете створити значок ярлика на робочому столі. Одним клацанням пальця ви зможете отримати всю необхідну інформацію про використання екрана.

Режим фокусування

Ще одна особливість, яка дещо асоціюється з часом екрану, – це «Фокусний режим». Застосування цієї функції досить просте. Якщо вам потрібно певний час зосередитись на чомусь іншому, ви можете активувати режим фокусування на необхідний час. Ви маєте від 20 хвилин до 180 хвилин (3 години). Протягом цього періоду ваш смартфон не заважатиме вам, і всі сповіщення автоматично будуть беззвучними.

Режим проти мерехтіння

Режим проти мерехтіння має на меті зменшити мерехтіння в умовах слабкої освітленості, щоб зменшити напругу очей.

Частота оновлення

Ми також помітили функцію “швидкість оновлення” в інтерфейсі режиму проти мерехтіння. Однак немає інформації про працездатність цієї функції.

Згідно з описом , це рання бета-версія MIUI 12, тому не можна безпосередньо встановити цю програму налаштувань. Вам потрібна китайська бета-версія для оновлення прихованих параметрів нової ОС. Дивіться відео нижче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.