Microsoft завершила підтримку двох версій Windows 11

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Microsoft оголосила про припинення підтримки двох версій операційної системи Windows 11: 21H2 та 22H2. Це означає, що оновлення та патчі безпеки для цих версій більше не випускатимуться. Користувачам рекомендується перейти на новішу версію — 24H2.

Реклама

Що відомом про Windows 11

Кожна версія Windows має свій життєвий цикл: 24 місяці для Home та Pro та 36 місяців для Enterprise та Education. Підтримка Windows 11 21H2 для звичайних користувачів завершилася в жовтні 2023 року, тоді як корпоративні користувачі отримували оновлення до жовтня 2024 року.

Однак користувачі мають можливість оновити свої комп’ютери до корпоративної версії 22H2 і продовжувати отримувати оновлення протягом ще одного року. Перехід на версію 23H2 забезпечить два роки поновлення, а версія 24H2 пропонує три роки підтримки.

Microsoft прагне, щоб усі пристрої користувачів були оновлені до поточних версій. Компанія починає примусово оновлювати комп’ютери.

На початку жовтня Microsoft випустила оновлення Windows 11 24H2. ArsTechnica назвала цей апдейт найбільшим оновленням операційної системи за останні два роки.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ