У WhatsApp з’явилася нова функція

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Месенджер WhatsApp отримав нове оновлення під версією 2.24.19.14, яке наразі доступне лише в тестовій версії через Google Play. Основною новацією є можливість створювати посилання для дзвінків і ділитися ними безпосередньо у групових чатах. Це дозволяє будь-якому користувачу приєднатися до розмови у зручний для нього час. Проте ця функція поки що доступна лише на Android-пристроях і тільки в бета-версії програми.

Реклама

WhatsApp вже кілька років активно працює над удосконаленням функцій дзвінків. Раніше користувачі могли створювати «конференції» в групових чатах, сповіщаючи всіх учасників одночасно. Тепер функція посилань дозволить приєднуватися до дзвінків тільки тим, хто це дійсно потребує, завдяки спеціальному ярлику.

Нагадаємо, що у серпні месенджер WhatsApp також представив ряд нових корисних функцій. Серед них кастомні стікери, інтеграція з онлайн-базою GIF-зображень GIPHY, наклейки зі штучним інтелектом та інші нововведення. Окрім того, були додані пін-коди на власні нікнейми, що дозволяють заборонити незнайомцям надсилати повідомлення на ваш обліковий запис без вашого дозволу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ