WhatsApp на iOS тестує ефекти доповненої реальності

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У новій бета-версії месенджера WhatsApp для iOS, що має номер 24.17.10.74, з’явилася можливість тестувати нові функції доповненої реальності. Користувачі зможуть додавати ефекти AR та фільтри під час відеодзвінків. На платформі Android вже ведеться тестування цієї функції.

Реклама

У фінальному випуску програми передбачається можливість додавання фільтрів і фонів під час відеодзвінків. Хоча ця функція може не з’явитися в стабільній версії месенджера, вона дозволить користувачам вибирати з попередньо встановлених фонів і варіантів розмиття заднього плану, а також використовувати режим при слабкому освітленні для покращення видимості.

Додатково передбачений режим покращення зовнішності, який згладжує шкіру та додає макіяж. Якщо користувачі не хочуть застосовувати ефекти AR і фільтри, вони можуть залишити відеодзвінки без змін.

Програма також автоматично запам’ятовує останні налаштування, включаючи вибраний фон і фільтр, для наступних відеодзвінків. Наразі ця можливість доступна лише обмеженій кількості користувачів бета-тестування, а на Android тестування триває вже кілька місяців.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ