WhatsApp інтегрує GIPHY та штучний інтелект для нових стікерів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Зараз WhatsApp є найбільшою у світі платформою для обміну миттєвими повідомленнями, яка надає користувачам безліч можливостей для самовираження. Незважаючи на велику кількість емодзі та пакетів стікерів, ви могли не знайти ідеального варіанту для вираження своїх почуттів. Тепер інтеграція AI та GIPHY змінює ситуацію.

Реклама

WhatsApp, що належить Meta, оголосив про додавання нових стікерів у свій додаток завдяки співпраці з GIPHY та використанню технологій AI. Тепер користувачі можуть отримати доступ до розширеної колекції стікерів від GIPHY. Щоб скористатися цими стікерами, потрібно торкнутися піктограми наклейки та виконати пошук за текстом або емодзі.

Крім того, Meta AI дозволяє створювати власні стікери за допомогою простих текстових підказок. Це можливість отримати стікери, що відповідають вашому запиту, хоча ця функція наразі доступна тільки для користувачів Android та iOS у США. Тестування стікерів AI вже проводиться на бахаса, індонезійській та іспанській мовах, і в найближчі тижні більше користувачів зможуть скористатися цією функцією.

Також ви можете створювати свої стікери з використанням зображень, що зберігаються на вашому смартфоні або планшеті Galaxy. Коли ви відкриваєте фотографію, WhatsApp автоматично видалить фон та збереже основний об’єкт. Після цього ви можете обрізати зображення, додати малюнки або прикраси. Завершені стікери зберігатимуться у вашій колекції.

WhatsApp також спростив організацію стікерів, дозволяючи переглядати їх у панелі стікерів під завантаженими пакетами. Ви можете реорганізувати стікери, натиснувши та утримуючи їх, а потім переміщати вгору або вниз згідно з вашими вподобаннями.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ