Microsoft припиняє оновлення для популярних версій Windows

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Щоб дізнатися, яку версію Windows ви використовуєте, перейдіть у налаштування вашого комп’ютера. Для цього відкрийте меню “Пуск”, оберіть розділ “Налаштування”, потім перейдіть до вкладки “Система” і натисніть “Про систему”. Тут ви знайдете інформацію про версію вашої операційної системи.

Реклама

Microsoft повідомляє, що підтримка версій Windows 11 21H2 та 22H2 скоро закінчиться. Зокрема, підтримка версії 21H2 завершиться 8 жовтня 2024 року, а підтримка версії 22H2 закінчиться в той же день. Це означає, що після цих дат користувачі можуть продовжувати використовувати ці версії, але без нових оновлень і виправлень, що може зробити систему менш безпечною.

Варто зазначити, що підтримка Windows 11 21H2 вже завершена для звичайних користувачів, і оновлення продовжують отримувати лише корпоративні версії, такі як Enterprise, Education та IoT Enterprise. Для Windows 11 версії 22H2 підтримка завершиться 8 жовтня 2024 року.

Якщо у вас було увімкнено автоматичне оновлення системи, вона вже могла оновитися до версії 23H2. Для версії 23H2 підтримка триватиме до 11 листопада 2025 року. Рекомендується перевірити версію вашої операційної системи та, при необхідності, оновити її, щоб забезпечити отримання всіх актуальних оновлень і забезпечити високий рівень безпеки вашого комп’ютера.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ