Chrome отримав серйозне оновлення: нейромережеві інструменти та Google Lens

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google анонсувала три нові функції на базі штучного інтелекту, які незабаром стануть доступні всім користувачам десктопної версії браузера Chrome. Ці нововведення використовують можливості новітніх моделей Google AI та Gemini.

Реклама

1. Google Lens на десктопі
Тепер користувачі Chrome можуть скористатися Google Lens безпосередньо на своєму комп’ютері. Для цього потрібно просто перетягнути та натиснути піктограму пошуку. Ви зможете шукати візуальні збіги для будь-якого елемента на сторінці, включаючи текст та предмети на зображеннях. Додаткові функції дозволяють уточнювати запити за кольором, брендом та іншими характеристиками, а також додавати контекст або уточнювальні питання для більш детального пошуку.

2. Порівняння вкладок
Ця нова функція дозволяє переглядати огляди продуктів з кількох вкладок на одній сторінці. Це особливо корисно для порівняння відгуків, цін та інших параметрів продуктів, що допомагає приймати обґрунтовані рішення під час покупок.

3. Пошук «природною мовою» в історії браузера
Тепер у Chrome можна шукати історію відвідувань, використовуючи природну мову. Наприклад, ви зможете знайти магазин, де купували морозиво минулого тижня, просто запитавши, “У якому магазині я купував морозиво минулого тижня?”

Нові функції будуть поступово доступні для користувачів десктопної версії Chrome протягом найближчих кількох тижнів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ